Over ons

Bij VIP Dierenbox maken we van elke dag een feestje. Wij geloven namelijk dat huisdieren onderdeel zijn van het gezin en het is onze missie om zoveel mogelijk huisdieren lekker te verwennen. VIP staat dan ook voor Very Important Pet. Want wat is er nou leuker dan plezier maken met je trouwe viervoeter, eigenwijze kat of schattige hamster? Daarom voorzien wij jullie graag van de leukste speeltjes en lekkerste snacks!

Wist je dat wij dit jaar de helft van onze winst weggeven aan een goed doel? Zo maak je niet alleen jouw eigen huisdier blij, maar help je ook honden en katten in moeilijke omstandigheden! Dubbel feest dus. Meer weten? Klik hier.

Borrelen met je hond? De verjaardag van je kat vieren? Samen buiten sporten of lekker relaxen in het zwembad? Dat kan allemaal met onze unieke boxen en producten. We zijn altijd op zoek naar de nieuwste trends, leukste speeltjes en lekkerste snacks om jullie huisdier te verwennen!

Gelukkig hoeven we niet alles zelf uit te zoeken. We krijgen hulp van ons testpanel. Want wie kan ons beter vertellen wat huisdieren leuk vinden dan huisdieren zelf?! Daarom introduceren wij jullie graag aan ons testpanel…

Tigger

Dit is Tigger. We noemen haar ook wel Tigs. Tigger is een Duitse Herder en is sinds pup af aan al gek op bellen. Er is niets leukers dan buiten in het gras achter bellen aan te rennen! Maar natuurlijk heeft ze ook andere hobby’s: bedelen om snacks, de postbode laten schrikken en in de vieste modderpoelen gaan liggen.

Tigger gaat graag met ons mee op reis. Ze vindt het heerlijk om als gezin op pad te zijn. Leuke roadtrips, wandelen in de bergen, op zoek naar nieuwe stranden, zwemmen, rennen in de sneeuw en daarna lekker samen eten en slapen. Dat is hoe het leven hoort te zijn!

Tigger helpt ons graag met het testen van speeltjes: hoe lang kun je erop bijten voordat het stuk gaat? Hoe hard kun je het laten vallen? En vooral: hoe snel kan je het piepje eruit halen? Tigger is een expert!

Bruno

Bruno is een energieke Jack Russel en het beste vriendje van Tigger. Bruno is gek op spelen, hoe meer honden en hoe sneller ze zijn hoe beter! Bruno gaat graag mee op lange wandelingen en kruipt daarna gezellig op schoot. Ook Bruno helpt ons graag met het uitzoeken van speeltjes en snacks. Hij laat ons duidelijk weten welke snacks zijn voorkeur hebben!

Koemba en Blinky

Koemba en Blinky zijn broertjes en spelen graag buiten. Wel vooral met lekker weer hoor, regen en sneeuw vinden ze helemaal niets. Dan liggen ze liever languit op bed of op de bank. Ook Koemba en Blinky helpen ons met het zoeken naar de perfecte speeltjes! En hoewel ze zelf altijd in een goed humeur zijn is de favoriet toch grumpy cat ?!

Winnie de hamster

Winnie is onze lieve dwerghamster. Overdag is hij niet aanspreekbaar. Dan ligt hij lekker te slapen. Heel af en toe komt hij overdag wel wat eten hamsteren, maar daarna gaat hij weer snel slapen. Nee, Winnie wil ons eigenlijk alleen ‘s avonds helpen met het testen van speeltjes. Zo is Winnie gek op zijn loopschijf. Hij is ontzettend snel. Zo snel dat hij er wel eens vanaf valt! Verder loopt Winnie graag over de bank als we TV kijken. Lekker zitten achter de kussens of op onze schoot zitten. Ook zit hij graag bij ons op het bureau als we de bestellingen afhandelen. Ja, ‘s avonds is Winnie heel gezellig, maar overdag ligt hij er liever zo bij.