Stichting Dakloos Dier

Wist je dat er in Nederland veel zwerfkatten zijn? Deze katten worden vaak wel goed gevoerd waardoor het lijkt alsof ze een thuis hebben, maar helaas is dat niet altijd zo. Dat betekent ook dat als ze ziek worden er niemand voor ze zorgt. Stichting Dakloos Dier doet geweldig werk en helpt deze zwerfkatten.

De stichting vangt de katten op, castreren of steriliseren de katten en plaatsen de katten terug. Het liefst in een gezin, maar als de katten niet kunnen wennen aan een huis worden ze op een veilige plek uitgezet waar ze door buurtbewoners in de gaten worden gehouden. Zo krijgen deze katten toch medische zorg, eten en een schuilplek.

Wil jij Stichting Dakloos Dier steunen? Dat kan! Met VIP Dierenbox lever je een financiële bijdrage, maar je kunt ook geld doneren. Daarnaast kun je Stichting Dakloos Dier ook steunen door de aankoop van een leuk kinderboek. Wil je liever fysiek meehelpen? Ook dat kan! Zo kun je je bijvoorbeeld opgeven als gastgezin. Meer informatie over hoe je kunt helpen staat hier.