Heb je een vraag over VIP Dierenbox?

Hier geven we vragen op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op met ons op via ons contactformulier.

Wat is VIP Dierenbox?

Bij VIP Dierenbox maken we er graag een feestje van! En wat is er nou leuker dan jouw huisdier lekker te verwennen? We hebben daarom unieke boxen samengesteld voor honden, katten en hamsters.

De boxen zitten vol met snacks, speeltjes en andere verrassingen! We hebben verschillende boxen. Denk bijvoorbeeld aan een kittenbox voor de komst van jouw nieuwe kat, een verjaardagsbox voor je hond of kat en een borrelbox voor een avondje gezellig borrelen met je hond. We verkopen ook onze  Kongspecialboxen, dat zijn boxen vol KONG speeltjes. Wat is jouw favoriete box?

Verkopen jullie ook afzonderlijke producten?

Zeker! Op zoek naar een zwembad voor je hond? Wil je samen met je hond voetballen? Wil je je kat in de watten leggen met een heerlijk zacht bed? Naast onze boxen verkopen we ook speelgoed, krabpalen, manden, riemen en nog veel meer. Deze producten vind je onder VIP Producten.

Bij VIP Dierenbox zijn we fan van KONG. Waarom? Omdat KONG veerkrachtig, duurzaam en stevig is. We verkopen daarom ook manden, riemen en reisproducten van KONG. Nieuwsgierig? Ga snel naar onze  boxen.

Wat zit er in de boxen?

Elke box is weer een verrassing, maar bevat alles wat je nodig hebt om je huisdier lekker te verwennen!

In de omschrijving van de boxen staat hoeveel producten er minimaal in de box zit. We vernieuwen onze VIP Dierenboxen regelmatig zodat er altijd een goede mix is tussen klassieke speeltjes en de nieuwste trends.

Ben je nieuwsgierig? Klik dan op een box om in de galerij een paar van de mogelijke producten te bekijken. Maar nog niet verklappen aan je huisdier he?!

Houden jullie rekening met de grootte van mijn huisdier en het geslacht?

Uiteraard! Het belangrijkste vinden wij dat jouw huisdier optimaal geniet. Dat betekent dus speeltjes en snacks op maat.

Bij de boxen kun je gemakkelijk aangeven welk geslacht jouw huisdier heeft en (indien nodig) hoe groot jouw huisdier is. Zo zorgen we er samen voor dat jouw huisdier de box krijgt die perfect past bij zijn of haar wensen.

Wat doen jullie met de winst?

VIP Dierenbox heeft als missie om zoveel mogelijk huisdieren lekker te verwennen. VIP staat dan ook voor Very Important Pet.

Omdat helaas niet alle honden en katten het goed hebben delen we onze winst met Stichting Dakloos Dier en Stichting Dogs by Merlyn. Deze organisaties zetten zich in voor zwerfkatten en -honden en helpen de katten en honden aan een nieuwe thuis.

Op onze partnerpagina vind je meer informatie over Stichting Dakloos Dier en Stichting Dogs by Merlyn.

 

Kan ik de box als cadeau laten bezorgen?

Natuurlijk kan dat! De boxen zijn ontzettend leuk om weg te geven. Vul simpel hun adres in als verzendadres en wij bezorgen de box bij hen thuis. Het perfecte cadeau!

Wil je ook een persoonlijk berichtje toevoegen? Dat kan! Ga naar de box die je wilt bestellen en voeg je berichtje toe in het speciale kader. Samen maken we er een feestje van!

Wat zijn de verzendkosten?

Bij VIP Dierenbox betaal je nooit verzendkosten. Makkelijke he?!

Waar bezorgen jullie?

We bezorgen alle VIP Dierenboxen en producten in heel Nederland (inclusief de Waddeneilanden) en België.

Wanneer wordt de box verzonden?

Zodra we jouw bestelling binnen hebben gaan we meteen aan de slag. Onze boxen en producten worden dagelijks verzonden. Binnen 1 tot 3 werkdagen ontvang je jouw bestelling. Laat het feest maar beginnen!

Hoe kan ik betalen?

In onze webshop kun je betalen met de volgende betaalmethodes:

  • Bankoverschrijving
  • iDeal
  • Bancontact

Wat als ik niet tevreden ben?

Oei, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ons motto is om er voor iedereen een feestje van te maken. Is dat ons niet gelukt? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier. Dan zoeken we samen naar een passende oplossing.

Toch liever je bestelling terugsturen? Dat kan uiteraard ook. Zie hiervoor ons retourbeleid.